пʼятниця, 13 січня 2012 р.

Куди зникли 50 тисяч?

12 січня 2012 року, "Коловорот" №56

Голова місцевого осередку Партії регіонів не чув про гроші, перераховані з Червонограда

«Коловорот» запитав у керівника старосамбірського осередку Партії регіонів Миколи Титуха, як він прокоментує той факт, що підприємець із Червонограда, котрий постачав вугілля до старосамбірських шкіл, і котрому райдержадміністрація не перераховує частини коштів за паливо, дав нам копії двох платежів.

На копіях документів – двох квитанцій та чеків – чітко видно, що на рахунок Партії регіонів у Старосамбірському районі з Червонограда були перераховані 50 тисяч гривень (два платежі по 25 тисяч). Підприємець стверджує, що ці кошти він перерахував на вимогу голови РДА Володимира Цегенька, аби йому повернули борг за вугілля. Перерахунок проводився від фіктивних осіб, тобто імена були вигаданими.
«Такої інформації не маю. На рахунок партії надходять спонсорські кошти, добровільні внески. Це добровільна справа», – сказав нам пан Микола при зустрічі 30 грудня. Також він пообіцяв перевірити у банку, чи справді на рахунок партії приходили ці кошти. Проте, у вівторок, 10 січня, ми не змогли додзвонитися до голови Партії регіонів у Старосамбірському районі, щоб дізнатися, що він з’ясував у банку.

Марта Здоров

Немає коментарів:

Дописати коментар