понеділок, 12 грудня 2011 р.

НМПУ вирішила опікуватися безпекою журналістів разом з МФЖ


Незалежна медіа-профспілка України на своєму позачерговому з`їзді на минулих вихідних ухвалила програму дій і обрала нове керівництво. Ключовими завданнями з’їзд оголосив запровадження в Україні заходів безпеки журналістів у рамках відповідного проекту Міжнародної федерації журналістів, поширення юридичного бюро  Київської незалежної медіа-профспілки  на всю Україну, компанія на захист права журналістів не розкривати джерела інформації, проведення в Києві великої міжнародної конференції на теми захисту прав журналістів і свободи слова, створення каси взаємодопомоги та інші заходи.  

Головою НМПУ обрали Юрія Луканова, який з 2008 року очолює Київську незалежну медіа-профспілку. Юрій Луканов буде поєднувати ці дві посади протягом одного року - на перехідний період, необхідний для врегулювання стосунків між НМПУ і КНМП, які кілька років перебували в кризі.  

Першим заступником голови НМПУ обрано Сергія Гузя, заступником - Андрія Яніцького.

З`їзд обрав Комітет НМПУ в кількості 11-ти осіб. До нього увійшли: Ігор Чайка, Юка Гаврилова, Пвло Берест, Михайло Глуховський (Київ), Олександр Воротілов (Запоріжжя), Сергій Штурхецький (Рівне), Богдана Стельмах (Луцьк), Олександр Тарасов (Херсон).


Комітет Незалежної медіа-профспілки України

Немає коментарів:

Дописати коментар