четвер, 1 грудня 2011 р.

Хей кидає виклик Кличкові-старшому

1 грудня 2011 року, "Коловорот" № 50

Протягом усього 2011 року світ боксу обертався довкола українців. Звісно ж, насамперед ідеться про Кличків, котрі дружно погромили своїх суперників. Але й чимало інших українських спортсменів наробили галасу цього року. Не став виключенням і останній тиждень листопада. По-перше, Андрій Котельник отримав шанс «дати здачі» своєму кривдникові Девону Александерові. Для цього львів’янин навіть перейшов до іншої вагової категорії. По-друге, балакучий англійський хлопець Девід Хей вирішив повернутися у бокс і кинути виклик Віталієві Кличку.


Андрій Котельник, схоже, доволі вчасно підписався до промоутера Дона Кінга. А Девон Александер невчасно від нього пішов. Як не хотів американець утекти від матчу-реваншу після неоднозначної (чи, скажемо прямо, сумнівної) перемоги над Андрієм Котельником – навіть у вищу вагову категорію пішов, але і там його дістануть. Адже Котельник також переходить із першої напівсередньої категорії у першу середню. Перший його бій (рейтинговий) у цій категорії має відбутися вже у березні 2012 року у Флориді. А наступним має бути власне довгоочікуваний матч-реванш проти Александера.

Передумав залишати професійний бокс британець Девід Хей. Не спромігшись перемогти Кличка-молодшого – він сподівається гарно поскандалити перед боєм із Кличком-старшим. Відомий своєю експресивністю, Хей уже кинув виклик Віталію. Мабуть, уже забув, як тікав по всьому рингу від його молодшого брата. А може – просто не варто було Володимирові оплачувати лікування Хея після бою? Може, британець просто хоче ще й за рахунок Віталія вставити кілька пломб у зуби?
Антін Бандера

Немає коментарів:

Дописати коментар