понеділок, 12 грудня 2011 р.

Назвали "лицарів" Старосамбірщини

8 грудня 2011 року, "Коловорот" № 51
Завершився загальнорайонний щорічний конкурс «Лицар Бескидів»
Переможців п’ятого за ліком конкурсу «Лицар Бескидів» було оголошено та нагороджено 7 грудня, у День місцевого самоврядування, в сесійній залі районної ради. «Лицарі» отримали дипломи та пам’ятні дерев’яні знаки із емблемою Старосамбірського району.


У номінації «Громада року» перемогли жителі чотирьох сіл: Нижанковичі, Нове Місто, Надиби та Гвіздець. «Подією року» журі назвало Європейські дні добросусідства, які відбулися на початку вересня у Нижанковичах, та перемогу ФК «Кар’єр» із Торчинович у Кубку Львівської області з футболу.

«Депутатами року» стали: Андрій Басараб, Іван Бараняк і Тарас Войт. «Талантами року» були визнані: Софія Козак – співачка та авторка пісень зі Стрілок, команда КВК з Хирова «Вперед, ворли!», яка нещодавно перемогла в обласному конкурсі «Крок до мети», та учень Старосамбірської ЗСШ №1 Андрій Мартич – за 2-ге місце в обласній олімпіаді з біології. «Краянами року» оголошено народного артиста Євгена Федорченка і 5-разового чемпіона світу з пауерліфтингу Івана Фрейдуна. «Керівник року» – Петро Гуль, підприємець із Хирова, а «Симпатики району» – Юрій Леськів, заступник самбірського міського голови, котрий допоміг у популяризації організації «Пласт» у Старому Самборі, та Богдан Гагалюк, депутат Львівської облради, секретар комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності, котрий сприяв виділенню коштів на ремонт комунальних доріг перед Європейськими днями добросусідства.

Нагадаємо, із 9-го жовтня до 25-го листопада оргкомітет конкурсу приймав заявки-пропозиції, у яких повинне було бути коротке обґрунтування кандидатури на одну з номінацій. Організатором конкурсу, що його проводять із 2007-го року, є Старосамбірська районна рада. До складу журі входять голови постійних депутатських комісій та представники політичних фракцій району.

Галина Антошик

Немає коментарів:

Дописати коментар