пʼятниця, 23 грудня 2011 р.

Приховують для покращення статистики?

Міська рада Старого Самбора заборгувала КП «Райагрошляхбуд» гроші?

22 грудня 2011 року, "Коловорот"№53

Із неофіційних джерел «Коловороту» стало відомо, що серед боржників із заробітних плат у Старосамбірському районі є місцеве КП «Райагрошляхбуд».

У зв’язку з тим, що міська рада Старого Самбора заборгувала близько 40 тисяч гривень комунальному підприємству за ремонт міських доріг, працівники «Рай­агрошляхбуду» не отримали своїх зарплат. Проте, у розмові про підприємства-боржники заступник голови Старосамбірської районної державної адміністрації Валерій Стрижак назвав лише двох – ДП «Львівнадраресурс» (борг – 330 тис. грн) та ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство» (близько 20 тис. грн). Про КП «Райагрошляхбуд» мова не йшла. Загальний же борг із зарплат на Старосамбірщині  на початок листопада становив 380,5 тис. гривень.

Також газеті вдалося отримати підтвердження у власних джерел, пов’язаних із комунальним підприємством, що воно справді має певний борг, однак незадокументований. Докладнішої інформації поки що не вдалося одержати, оскільки директор підприємства зараз у неоплачуваній відпустці.
     Марта Здоров

Немає коментарів:

Дописати коментар